stor bowl med extra ris og kød.
Alle bowls serveres med sushi-ris, dressing og frisk salat.
12 stk
- 4 stk california uramaki
- 4 stk crispy ebi uramaki
- Nigiri: 1 reje nigiri, 1 laks nigiri, 1 tun nigiri, 1 fl. laks
19 stk.
- Nigiri: 1 stk fl.laks nigiri, 1 stk tun nigiri, 1 stk reje nigiri.
- 8 stk hoso avokado
- 4 stk spicy laks uramaki
- 4 stk tempura rejer futomaki
14 stk.
- 4 stk green futomaki
- 1 stk inari søde tofu.
- 8 stk uramaki avokado
- 1 tang salat.
14 stk.
- 4 stk. alaska uramaki
- 4 stk. røget laks uramki
- Nigiri: 1 laks nigiri, 4 fl. laks nigiri, 1 laks Newyork nigiri.
17 stk.
- 2 stk. alaska uramaki, 2 stk spicy reje uramaki
- 5 nigiri: 1 flammegrillet laks, 1 tun, 1 hvidfisk, 1 reje, 1 okse
- 1 valgfri uramaki
16 stk.
- 4 stk red ebi kaburimaki
- 4 stk pink ebi kaburimaki
- 4 stk green ebi kaburimaki
- 4 stk crispy ebi uramaki
Skiver af rå fisk, server med salat, syltet ingefær, wasabi, masago, lakse rogn og ponzu sauce.
Kødet eller fisken flamberes meget kort på overfladen.
Små klumper af ris, hvorpå der lægges skiver af fisk, kød eller grøntsager.
Toppet inside-out makirulle, delt i 8 stk.
Marineret laks, avokado, syltet rødløg, rejer. Toppet med laks, tun, avokado, reje og hvidfisk
Inside-out makirulle, delt i 8 stk.
Stor makirulle omgivet af tang, delt i 8 stk.
Lille makirulle omgivet af tang, delt i 8 stk.
Vores bao serveres med salat, agurk, forårsløg, jordnødder og dressing.